BLOG

Hoe reinig ik mijn juwelen?

Diamant heeft de ongelukkige eigenschap om water af te stoten en vet aan te trekken. Met andere woorden: uw juweel wordt heel snel vuil. Dit verpest niet alleen de schoonheid van uw kostbaar stuk, maar kan ook nog eens zorgen voor beschadigingen, zoals loszittende steentjes.

Gelukkig is een juweel niet moeilijk te reinigen. Een beetje zeepsop, een oude tandenborstel en een paar minuutjes werk is voldoende om uw ringen, armbanden, oorbellen enzovoort opnieuw te doen schitteren.

Een op maat gemaakte verlovingsring

Een verlovingsring is sowieso altijd een erg emotionele en persoonlijke aankoop. Elke ring vertelt immers het unieke verhaal van twee unieke personen. Om er voor te zorgen dat u de verlovingsring koopt die écht het best bij jullie past bieden we al sinds ons ontstaan maatwerk aan. Bijna één derde van de verlovingsringen die we tegenwoordig vervaardigen zijn speciaal op maat gemaakt. Daarnaast passen we ook erg vaak onze bestaande ontwerpen aan aan de wensen van de klant. Meer dan de helft van de verlovingsringen die uit onze collectie worden verkocht wordt op deze manier extra gepersonaliseerd.

Voor de prijs hoeft u het alvast niet te laten want over het algemeen komt de prijs van een volledig op maat gemaakte verlovingsring overeen met die van de collectiering die hier het best bij aansluit. Ook is het steeds mogelijk om vertrekkend vanuit een budget een ring op maat te ontwerpen.