Waarom een Blériot juweel?

Elk juweel van Blériot is uniek. Onze juwelen onderscheiden zich van alle anderen door doorgedreven aandacht aan het maakproces, de diamant en de service.

Wij kopen onze diamanten rechtstreeks aan op de Diamantmarkt in Antwerpen en werken bijna altijd op bestelling. Hierdoor hebben we een heel lichte kostenstructuur wat ervoor zorgt dat we onze juwelen aan democratische prijzen kunnen aanbieden.

We doen bewust niet mee met holle slogans zoals 'de laagste prijzen' of 'beste prijs/kwaliteit'. Beiden impliceren immers lage kwaliteit. Als je een product van lage kwaliteit verkoopt tegen een lage prijs heb je ook de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Maar als klant ben je daar natuurlijk niet erg mee gediend.

Wanneer we de keuze moeten maken tussen kostenbesparing en kwaliteit kiezen we altijd voor kwaliteit.

Hieronder vindt u de drie redenen die onze juwelen onderscheiden:

1. Speciaal voor u gemaakt

Op maat gemaakte verlovingsring

Bij Blériot geloven we niet in serieproductie. Daarom wordt elk juweel dat wij maken volledig individueel op bestelling vervaardigd. Hierdoor kunnen we het juweel veel fijner afwerken en bereiken we een duidelijk zichtbaar hogere kwaliteit dan massaproductie ooit kan bieden.

En omdat elk juweel op bestelling wordt gemaakt, kan u deze dan ook volledig naar wens personaliseren. Neem hiervoor contact met ons op.

2. Exceptionele diamanten

De diamant is het centrale deel van de verlovingsring. Daarom kunt u bij ons zelf de gewenste vorm, grootte, kleur en helderheid kiezen. (De 4 C's)

Maar we kijken ook verder dan de 4 C's. Afgezien van deze eigenschappen is het voor ons vooral van belang dat de diamant er visueel adembenemend uitziet.

Wanneer u bij ons een verlovingsring besteld, kiezen wij de diamant, volgens uw specificaties, speciaal voor u uit. Hierbij kijken we naar verschillende eigenschappen die niet door de 4 C's behandeld worden:

  1. De vorm en plaats van eventuele onzuiverheden. Deze mogen niet of bijna niet zichtbaar zijn met het blote oog.
  2. De algemene schittering, het 'leven' en het 'vuur' van de diamant. Sommige stenen die op papier een zeer hoge kwaliteit hebben zijn in realiteit dof of leven niet.

 Enkel een diamant die voldoet aan onze zeer strenge kwaliteitseisen wordt in de verlovingsring gezet.

 

3. Levenslange service

Elk juweel van Blériot wordt vergezeld van een certificaat. Met dit certificaat garanderen we u levenslange service.

Eén keer per jaar kan u uw juwelen binnenbrengen voor een volledig nazicht en een grondige reiniging. Wij raden dit trouwens ten sterkste aan.

Elk juweel geniet ook een levenslange garantie. Dit betekent dat wij elke schade door normaal gebruik snel en gratis voor u herstellen. Klik hier voor meer informatie over onze garantie.