Welke garanties bieden jullie?

Bij Blériot bieden we u twee garanties:

  1. Onze 30 dagen bedenktijd: als u om welke reden dan ook niet 100% tevreden bent, kunt u uw bestelling zonder problemen terugbrengen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

    Neem altijd eerst contact op met onze klantendienst.

  2. Op het juweel zelf (niet de diamant) bieden wij u een levenslange garantie: dit betekent dat als deze beschadigd raakt omwille van normaal gebruik, wij deze gratis zullen herstellen. Indien u de garantie wil inroepen, neem dan contact op met onze klantendienst. Deze garantie geldt niet voor schade ten gevolge van abnormaal gebruik.


Daarnaast geniet u ook het wettelijk herroepingsrecht:

  • De termijn van het wettelijk herroepingsrecht bedraagt 14 kalenderdagen.
  • De termijn gaat in op de dag na de levering of het afsluiten van de dienst.

De verkoper heeft een wettelijke informatieplicht over dat wettelijk consumentenrecht. Hij moet de herroeping door de consument ook uitdrukkelijk bevestigen in een duurzame drager (e-mail, brief).

U hebt het recht de ontvangen goederen te keuren zoals u dat in de winkel zou doen.

U kunt aansprakelijk gesteld worden voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de goede werking van de goederen vast te stellen.

Terugzending

Als u gebruik maakt van het wettelijke herroepingsrecht moet u de ontvangen goederen terugsturen

U betaalt de kosten voor het terugzenden van de goederen, tenzij de verkoper ermee heeft ingestemd om deze kosten zelf te dragen of indien hij u niet informeerde – bij het afsluiten van het contract – dat u die kosten moet dragen.

Terugbetaling

De verkoper moet binnen de 14 dagen nadat hij op de hoogte is van uw beslissing om de koop te herroepen, de ontvangen betalingen inclusief leveringskosten terugbetalen.

Hij mag hiermee wachten tot de goederen terugbezorgd zijn of een bewijs van verzending is overgemaakt.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht

U kunt zich niet beroepen op het herroepingsrecht bij het bestellen van goederen op maat.

U kan het wettelijk herroepingsrecht inroepen met behulp van dit modelformulier

Hoe bestel ik een Custom-made verlovingsring?

Bij een Custom-made verlovingsring kunt u zelf het montuur van uw keuze combineren met eender welke diamant. Ga naar de Custom-made Verlovingsring pagina en selecteer eerst het montuur. Vervolgens krijgt u een overzicht van de mogelijke diamantgroottes. Selecteer de gewenste grootte. Vervolgens komt u op een detailpagina waarop de details van het montuur en de diamant staan. U kunt hier de ringmaat kiezen en eventueel gratis een gravure toevoegen. Ook kunt u de kwaliteit van de diamant bepalen. Om u bij deze keuze te helpen vindt u een overzicht van alle mogelijke kleur -en helderheidskeuzes met een korte samenvatting van wat elke graad juist betekend. Als u tevreden bent met uw keuze, klik dan op de knop "Koop nu" om af te rekenen.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

We hechten er het grootste belang aan dat uw bestelling veilig en snel bij u geleverd wordt.

Daarom bieden we u verschillende verzendopties:

Voor verzendingen binnen België:

Standaard gratis veilige en verzekerde levering door FedEx of UPS, uw bestelling wordt de dag na verzending bij u geleverd.

Afhalen van uw bestelling in de winkel

Per directe koerierdienst: uw bestelling wordt bij ons opgehaald en rechtstreeks naar u gebracht. Standaard voor bestellingen van meer dan € 2.500.

Voor zendingen buiten België

Elke bestelling die buiten België wordt geleverd wordt wereldwijd gratis verzonden met Malca-Amit, de wereldwijde authoriteit op vlak van juweel-en diamanttransporten.