OVER ONS

Blériot is een jong, Belgisch juwelenhuis, gestart in 2010. We zijn gelegen in Antwerpen, al meer dan 570 jaar het absolute wereldcentrum van de diamanthandel. Bij Blériot ontwerpen en vervaardigen we prachtige, gepersonaliseerde juwelen gemaakt van de beste materialen.


Wat we doen

Bij Blériot maken we gepersonaliseerde juwelen. Ongeacht uw smaak en budget helpen we u graag om het juweel van uw dromen te realiseren. U kan bij ons kiezen uit een bijzonder uitgebreid assortiment diamant.

Omdat kwaliteit bij ons van het grootste belang is, wordt elk juweel met veel zorg individueel en met de hand vervaardigd.


Waarom we het doen

We weten dat een juweel zelden zomaar gekocht wordt. Vaak zit er een speciale gebeurtenis of een uniek verhaal achter. Dit vertalen we graag door elk juweel een persoonlijke touch te geven. Daarom maken we elk juweel, hoe eenvoudig ook, steeds op bestelling. Uw juweel wordt bij ons letterlijk voor u vervaardigd.

Meet the founder

Mijn naam is Steven Van der Veken en ik ben de oprichter van Blériot. Als lid van de derde generatie van een Antwerpse juweliersfamilie werd mij de liefde voor diamant, juwelen en vooral het belang van vakmanschap mij al van kindsaf met de paplepel ingegeven.
 

Naast mijn job ben ik ook gepassioneerd sportpiloot. De naam Blériot heb ik dan ook gekozen als hommage aan de luchtvaartpionier Louis Blériot, de eerste man die het Kanaal overvloog.

Steven Van der Veken