OVER ONS

Blériot is een Belgische juwelier. Wij zijn gebaseerd in Antwerpen, meer dan 550 jaar de onbetwiste diamanthoofdstad van de wereld.

Bij Blériot willen we juwelen van de hoogste kwaliteit toegankelijk maken. Dit doen we door resoluut te kiezen voor artisanaal vakmanschap.

 

Wij vervaardigen elk juweel één voor één en doen het grootste deel nog steeds met de hand. Doordat er zoveel handwerk aan te pas komt, is elk juweel uniek. Bovendien bereiken we hierdoor een kwaliteitsniveau dat gewoonweg niet te vergelijken is met de massa-geproduceerde juwelen die in de meeste winkels verkocht worden.

 

Wij kopen onze diamanten rechtstreeks aan op de Diamantmarkt in Antwerpen en werken bijna altijd op bestelling. Hierdoor hebben we een heel lichte kostenstructuur wat ervoor zorgt dat we onze juwelen aan democratische prijzen kunnen aanbieden.

 

We doen bewust niet mee met holle slogans zoals 'de laagste prijzen' of 'beste prijs/kwaliteit'. Beiden impliceren immers lage kwaliteit. Als je een product van lage kwaliteit verkoopt tegen een lage prijs heb je ook de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Maar als klant ben je daar natuurlijk niet erg mee gediend. Wanneer we de keuze moeten maken tussen kostenbesparing en kwaliteit kiezen we altijd voor kwaliteit.

 

CONTACTGEGEVENS

Voor alle algemene vragen kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens:

Telefoon: +32 (0) 3 232 24 09

Fax: +32 (0) 3 232 00 92

e-mail: info@bleriot.com

Blériot is een geregistreerd merk van J.M.C. Van der Veken bvba